Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S.K.I.L.L Special Force 2
30-05-2014, 17:17,
Post: #1
S.K.I.L.L Special Force 2
Hej! Co myślicie o grze S.K.I.L.L Special Force 2 ? Uśmiech Mi się ona bardzo podoba jest spokojniejsza niż Battlefield 3, (który niestety nie działa normalnie na moim komputerze) , nie ma brzydkich słówek, jest mniej brutalna, darmowa i skromna Uśmiech Dużo by tu wymieniać Uśmiech Polecacie tą grę? Pytam się dlatego, że chcę pograć w jakieś gry wojenne, a BF3 jest zbyt wymagający dla mojego kompa . . . . Oczko I mam pytanie, czy gra "pójdzie" na sprzęcie z sygnaturki? W jakiej rozdzielczości i w jakich ustawieniach? Pozdrawiam Oczko
Intel C2D E8400 @ 3,00 GHz - Palit GT 240 1GB OC - 2GB drr2 - Windows 7 Home Premium 32- Bit

Jeżeli napiszę coś zgodnie z prawdą lub chociaż trochę pomogę, to daj reputację. To motywuje do pomocy i sprawia przyjemność
Szukaj
30-05-2014, 17:33,
Post: #2
RE: S.K.I.L.L Special Force 2
Minimalne wymagania sprzętowe:
Procesor: Intel Pentium 4 3.0GHz lub lepszy
Karta Graficzna: Nvidia Geforce 6600 lub lepsza
DirectX: wersja 9.0c
RAM: 1 GB RAM
Miejsce na Dysku: 4 GB
System operacyjny: Windows XP
Na minimalnych uciągnie.
Szukaj
30-05-2014, 18:45, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2014, 19:09 przez patrykos31.)
Post: #3
RE: S.K.I.L.L Special Force 2
Na pewno? A ile może być FPS? A w jakiej rozdzielczości? Możesz doradzić? Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam Uśmiech EDIT: A chciałem dodać, że DirectX mam zaktualizowany do DX 11 Oczko A czy gra obsługuje pad Logitech F310?
Intel C2D E8400 @ 3,00 GHz - Palit GT 240 1GB OC - 2GB drr2 - Windows 7 Home Premium 32- Bit

Jeżeli napiszę coś zgodnie z prawdą lub chociaż trochę pomogę, to daj reputację. To motywuje do pomocy i sprawia przyjemność
Szukaj
30-05-2014, 21:00, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2014, 21:00 przez Kamellot.)
Post: #4
 
Twoja karta graficzna nie obsługuje DX 11 Oczko
I grać w FPSy na padzie to jak strzelić sobie headshota z banana.
[Obrazek: bgme.jpg]
Strona WWW Szukaj
30-05-2014, 21:28, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-05-2014, 21:32 przez HETMANP.)
Post: #5
 
Nie powiem ci w jakiej rozdzielczości i fps będzie działać ta gra.
Procesor ledwo wystarcza,ale nadrabiasz kartą graficzną.
Ram też ledwo co.
Gra z zeszłego roku więc nie ma się co dziwić bo twój procesor i ram to już na "emeryturze" powinny być.
Szukaj
31-05-2014, 13:13, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2014, 15:12 przez patrykos31.)
Post: #6
RE: S.K.I.L.L Special Force 2
Ale 2GB RAM jest zalecane. Procesor też jak czytałem jest zalecany nawet słabszy od mojego.
EDIT:
A ja jestem Hardcore i gram na padzie w Battlefield Heroes Uśmiech I nawet się przyjemnie gra, tylko prawym grzybkiem trudno obracać kamerą. Ale można się przyzwyczaić Uśmiech
Intel C2D E8400 @ 3,00 GHz - Palit GT 240 1GB OC - 2GB drr2 - Windows 7 Home Premium 32- Bit

Jeżeli napiszę coś zgodnie z prawdą lub chociaż trochę pomogę, to daj reputację. To motywuje do pomocy i sprawia przyjemność
Szukaj
23-06-2014, 15:03, (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-06-2014, 15:04 przez patrykos31.)
Post: #7
RE:
(30-05-2014, 21:00)Kamellot napisał(a): Twoja karta graficzna nie obsługuje DX 11 Oczko
I grać w FPSy na padzie to jak strzelić sobie headshota z banana.

A ja jestem Hardcore i gram na padzie w Battlefield Heroes Uśmiech I nawet się przyjemnie gra, tylko prawym grzybkiem trudno obracać kamerą. Ale można się przyzwyczaić Uśmiech
Intel C2D E8400 @ 3,00 GHz - Palit GT 240 1GB OC - 2GB drr2 - Windows 7 Home Premium 32- Bit

Jeżeli napiszę coś zgodnie z prawdą lub chociaż trochę pomogę, to daj reputację. To motywuje do pomocy i sprawia przyjemność
Szukaj


Skocz do:

Polskie tłumaczenie © 2007-2017 Polski Support MyBB
Silnik forum MyBB, Theme designed by Damion of Audentio Design modifided by Kamellot
Copryight © 2013 | SimCity - Forum dyskusyjne